Området

Langhus ligger vakkert til mellom Ski og Oppegård, og gjør ikke så mye av seg. Det er nesten som om stedet vil være litt i fred, men det er bare utenpå. For Langhus er et aktivt og livlig lokalsamfunn med aktiviteter for både store og små, hele året gjennom.

Du kan for eksempel pakke en piknikkurv en tidlig sommerdag og mate andunger ved idylliske Fosstjernet eller smøre med blått og legge ut på femmila i lysløypene om vinteren. Du kan spille fotball, håndball, pingpong, turne, være med i speideren, synge i kor og en hel masse andre ting.

Det er også et koselig nærsenter her, der det er hyggelig å møte naboer og venner for en kaffeprat og en matbit. Og skulle den mektige shoppingguden forlange en større ofring, er Ski Storsenter bare ti minutter unna med bil.

Langhus er et flott sted å bo for både store og små, og er kanskje spesielt egnet for dem som ønsker at barna skal ha en trygg og god oppvekst med et godt nettverk rundt seg. Langhus barneskole, som ble grunnlagt i 1863, har heldigvis byttet ut spanskrøret med moderne hjelpemidler og huser i dag om lag 430 elever med smått og stort. Legg til at barnehagedekningen er på så å si hundre prosent, ungdomsskolen er nesten helt ny og har egen svømmehall, pluss at sykkelveinettet er av ypperste klasse, så skjønner du kanskje hvorfor de som har bodd her en stund, kaller Langhus en uoppdaget perle.

Hvem vet? Kanskje er det du som skryter av dette idylliske stedet til venner og kolleger om et par års tid?

Et område i utvikling

Ski og Langhus er sentrale steder i den voldsomme utviklingen som nå finner sted i Folloregionen, hvor det i dag bor ca. 135 000 mennesker. Det bygges nå flere tusen nye boliger i området som blir sett på som et av de viktigste og mest interessante byutviklingsprosjektene i Norge.

Mange av de femten tusen innbyggerne på Langhus pendler til Oslo, enten med tog eller bil. Hovedstaden ligger tross alt bare to mil fra Parkveien, og når den nye Follobanen åpner i 2021, står du på perrongen på Oslo S i løpet av elleve minutter fra Ski stasjon. Inntil Follobanen åpner, tar toget uansett ikke mer enn tjueto minutter i rushtiden.

Om du ikke ønsker å ta toget, er det kort vei ut på E6, og på en god dag er du på Ryen i løpet av et kvarter. I rushtiden tar det naturligvis noe lengre tid, men det er jo akkurat det DAB er skapt for. Det er også gode bussforbindelser til både Ski og andre tettsteder i nærheten.

Den sentrale, men likevel tilbaketrukne beliggenheten, kombinert med det enorme løftet som gjøres i hele regionen, gjør Langhus til et svært attraktivt sted å bo for folk i alle aldre.

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om Parkveien

    Ja takk, jeg ønsker budvarsel på SMS

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendomme